Translate

вторник, 11 ноября 2014 г.

ЛІНА КОСТЕНКО "РІЧКА ГЕРАКЛІТА" БУКТРЕЙЛЕР




"Осінній день березами почавсь.
Різбить печаль свої дереворити.
Я думаю про тебе весь свій час.
Але про це не треба говорити..."
Ліна Костенко
Доброго дня! 

Сьогоднішній мій пост українською, тому що говорити про рідне, українське неможливо іншою мовою. 

Ось і настав останній місяць осені... Сонячні дні стають розкіщю, на зміну приходять похмурі, сірі хмари, які мов пухова ковдра накривають все небо. Час від часу небо плаче, дивлячись на Україну та омиває своїми сльозами багатостражданну землю, від чого і самому хочеться плакати...


В такий тяжкий осінній час головне не вдаватися до депресій, намагатися думати позитивно та виважено, не давати поганим думкам сіяти в вашій голові зерна зневіри та суму! Одним з ефективних антидепресантів від поганих думок і сумного настрою являється хороша КНИГА!

Хочу порекомендувати вам чудову збірку поезій відомої української поетеси Ліни Костенко з назвою "Річка Геракліта".


Поезія Ліни Костенко безсмертна! Вірші про природу зачаровують своєю красою, філософська поезія так невимушено штовхає до осмислення глибокої істини буття, інтимна лірика наповнює душу та сердце і озивається до тебе ніжною піснею.

В 2013 році, в рамках Всеукраїнського конкурсу "Оживають герої на екрані у рекламі", оголошеного Державною бібліотекою для юнацтва, моя колега та я створили буктрейлер на цю книгу поезій Ліни Костенко, який став переможцем на обласному конкурсі буктрейлерів.

Маю надію, що вам сподобається! Приємного перегляду!


або переглянути на  ютуб:

Дякую за увагу!

Комментариев нет:

Отправить комментарий