Translate

воскресенье, 26 апреля 2015 г.

БРАТИ КАПРАНОВИ "МАЛЬОВАНА ІСТОРІЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ": БУКТРЕЙЛЕР

Доброго дня, шановні читачі блогу!

Мене звуть Юлією, я бібліотекар та працюю в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці.



Согодні я хочу презентувати вам свій творчий доробок, буктрейлер на книгу братів Капранових «Мальована історія Незалежності України». Це книжка для дорослих і дітей, для батьків, які хочуть, щоб їхні нащадки виросли українцями, патріотами своєї держави.


Для тих хто не знає, буктрейлер – це відео анонс або відео презентація книги, який створюється задля її популяризації.

Автори «Мальованої історії Незалежності України», Віталій та Дмитро Капранови – українські письменники, видавці, громадські діячі, барди.




Книга «Мальована історія Незалежності України» - це 80 сторінок історичних подій, які зв’язують єдиною ниткою розвиток державності, починаючи від трипільських та кіммерійських племен аж до 1991-го року.


Історичний виклад супроводжується мальованими сюжетами, які оживляють його перед читачем, портретами головних дієвих осіб епохи, та мапою українських земель, так що можна легко порівняти території Русі, Гетьманщини, УНР та сучасної України і зробити власні висновки.


Короткий і зрозумілий виклад подій минулого разом із мальованими історіями дозволить читачам легко зорієнтуватися у такому складному питанні, як походження Української держави та боротьба за її встановлення, а пантеон героїв дасть приклад для наслідування.

Комікси малювали художники з Миколаєва, Дніпропетровська, Чернігова, Вінниці та Львова, а портрети створював лідер рівненського гурту OT VINTA, музикант і художник Юрко Журавель.

Варто зазначити, що буктрейлер був оцінений самими братами Капрановими, яким я надіслала його у мережі Фейсбук:




Отже, раджу всім до перегляду!




Комментариев нет:

Отправить комментарий